top of page

​​​

​​​​​​​​​​Openingstijden Take -Away : Maandag-zondag.

Als ik Homecooking heb of vakantie is er geen  take-Away mogelijk.​​​​

Gesloten weg voor Home cooking: op woensdag 25 December

​​

​Deze week call & pick up:​​

 

​

​Menu van maandag 9 tot en met zondag 15 Dec.

Bestelling door geven kan tussen 9h00  20H20, afhalen tussen 17h30 - max 21h00.
Voorgerechten.

1. Cha gio cua ( Loempia met bloem krab met groenten in rijstpapier ) € 6/4 stuks
​​​​​​​2. Hacao ( Gestoomde dimsum scampi's met groenten ) € 6/3stuks
​​​​​​​​​3. Thod man kung (Scampi beignet) € 6/3stuks
​​​​​​​4. Nem ga ( Vietnamese loempia kip met groenten in deegvellen ) € 6/3stuks
​​​​​​​5. Cha gio re chay (Vietnamese loempia veggie in rijstnet ) €6/4stuks

Hoofdgerechten.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

6. Keng deng Kai( Thaise rode curry met kip + paprika + courgette + citroengras + broccoli + galangal+ kokosmelk + Thaise basilicum + limoenblaadjes )* zacht pikant € 15

​​​​7. Phad nua laoganma ( gebakken rundvlees + lente ui + paprika + courgette + groene asperges + chilli olie met tofu + oestersaus+ prinsboontjes) * zacht pikant € 16

​​​​8. Phad Thai Kai( Thaise style gebakken noodels + kip + rode paprika + baby soja + lente ui + pindanootjes dressing ) € 15

​​​​​​​9. Phad prik kai ( Gebakken kip + groene asperges + wortel + Chinese kool + +courgette + Thaise basilicum + lente ui + Thaise chili pasta + oestersaus + sojasaus + zwarte peper) €15

​10. Ken deng Veggie( Thaise rode curry + Chinese kool + broccoli + paprika + Asperges + erwtjes + prinsessenboontjes + wortel + paprika + courgette + citroengras + galangal+ kokosmelk + Thaise basilicum + limoenblaadjes )* zacht pikant €14

​11. Keng deng kung( Thaise rode curry met 6 scamp's + paprika + courgette+ broccolli + citroengras + galangal+ kokosmelk + Thaise basilicum + limoenblaadjes )* zacht pikant € 16

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

#Lunch menu allen op woensdag "Niet" tijden school vakanties " Bestellen doorgeven tussen 9h00 en 11h45, afhalen tussen 11H30 en 13h00 " 

​​​

Voorgerechten.

1. Cha gio cua ( Loempia met bloem krab met groenten in rijstpapier ) € 6/4 stuks​​​​​​​

2. Hacao ( Gestoomde dimsum scampi's met groenten ) € 6/3stuks​​​​​​​​​

3. Thod man kung (Scampi beignet) € 6/3stuks​​​​​​​

4. Nem ga ( Vietnamese loempia kip met groenten in deegvellen ) € 6/3stuks

​​​​​​​5. Cha gio re chay (Vietnamese loempia veggie in rijstnet ) €6/4stuks​Hoofdgerechten.

​Hoofdgerechten.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​6. Keng deng Kai( Thaise rode curry met kip + paprika + courgette + citroengras + broccoli + galangal+ kokosmelk + Thaise basilicum + limoenblaadjes )* zacht pikant € 15​​​​

​7. Phad nua laoganma ( gebakken rundvlees + lente ui + paprika + courgette + groene asperges + chilli olie met tofu + oestersaus+ prinsboontjes) * zacht pikant € 16​​​​​

​8. Phad Thai Kai( Thaise style gebakken noodels + kip + rode paprika + baby soja + lente ui + pindanootjes dressing ) € 15​​

​9. Pho kai ( Rijstnoedelsoep " Bouillon van kruidnagel, steranijs, gember, gegrild ui, kaneel " met kip + ui + baby soja + lente ui+ verse koriander + verse limoensap + verse munt + gebakken uitjes ) €15​

​10. Ken deng Veggie( Thaise rode curry + Chinese kool + broccoli + paprika + Asperges + erwtjes + prinsessenboontjes + wortel + paprika + courgette + citroengras + galangal+ kokosmelk + Thaise basilicum + limoenblaadjes )* zacht pikant €14

11. Keng deng kung( Thaise rode curry met 6 scamp's + paprika + courgette+ broccolli + citroengras + galangal+ kokosmelk + Thaise basilicum + limoenblaadjes )* zacht pikant € 16

bottom of page